lørdag den 16. april 2011

Lad os opsige nogle konventioner - NU

Kurt Westergaard kan risikere dødsdom i Jordan – han skal udleveres af det danske retsvæsen.



Kurt Westergaard stilles nu for retten i Jordan for sine tegninger.

Det sker den 25. april i Amman.

Hvad vil Justitsminister Brian Mikkelsen gøre ved det ?

I fælleskab har EU for nogen tid siden vedtaget ”Den Europæiske Arrestordre”. Til at begynde med, var det en ren EU ordning. Man skulle ikke kunne sidde i et EU-land og udføre grimme kriminelle handlinger mod personer i et andet EU-land. Men så kom der en konventionsudvidelse.

I fineste overensstemmelse med sædvanen i de kredse har man – ligesom med de utallige andre konventioner – ikke ulejliget sig med at informere befolkningen om, at Jordan – og hvem ved hvor mange andre barbar-stater? – allerede nu er omfattet af “Den Europæiske Arrestordre”. Skulle der være nogen, som ikke er klar over indholdet af denne ordre, kan det kort oplyses, at en dansker som foretager sig eller siger noget, som ikke er ulovligt i Danmark, på forlangende og uden videre dikkedarer udleveres til et land, hvor det er ulovligt. Der er udleveret danskere til straf i udlandet for gerninger, der er fuldt ud lovlige i Danmark.



Skal man for fremtiden kunne klare sig sikkert i Danmark, må man først sætte sig ind i samtlige koranvers, alle hadith´ernes og fatwaernes utallige for- og påbud udenad, før man åbner munden. Hvis bare en person i konventionslandene, som f.eks. Jordan, måtte føle sig forurettet, kan man med det danske retsvæsens hjælp få danskeren udleveret til straf.

Det er en ordning, som prises af Justitsminister Brian Mikkelsen i høje vendinger.



Men hvem i alverden har godkendt, at diktaturstater som Jordan, kan blive medlem. Hvis Westergaard dømmes, vil vi opleve, at han vil blive arresteret af dansk politi og derpå sat på et fly til Amman.



Efter valget bør vi gennemgå alle de konventioner, som vi gennem årene har tilsluttet os. Der er rigtig mange vi bør melde os ud af snarest.



Morten Dreyer

Folketingskandidat for Dansk Folkeparti

Københavns Storkreds

Ingen kommentarer: