onsdag den 13. april 2011

Rablende beslutning på vej i EU

Anholdelser af udenlandske kriminelle har fået antallet af indbrud til at falde drastisk i Oslo.
Der er ikke tale om den højere videnskab bag succesen.
Siden 2008 er antallet af indbrud i villaer og lejligheder faldet med 65 procent i Oslo, fordi mange udenlandske kriminelle sidder bag lås og slå, skriver avisen VG.
I første kvartal for tre år siden blev begået 543 grove tyverier fra boliger i Oslo, så er tallene for januar, februar og marts i år reduceret til under 200.
Nedgangen er den største i 15 år.
Årsagen til nedgangen er den enkelte, at politimesteren i Oslo for to år siden fik nok af kriminelle udlændinge. Derfor bestemte man sig for en målrettet indsats mod denne form for kriminalitet.

Efterretningsgruppen ved Majorstuen politistation har for øjeblikket 30 udlændinge, der har begået berigelseskriminalitet i varetægt. De fleste af disse kommer fra Rumænien og Chile. Ifølge politifolk på stationen kommer der stadigt flere kriminelle fra Serbien.
I disse dage er EU parlamentet ved at finde et flertal for at optage Rumænien og Bulgarien i Schengelaftalen. Herefter vil disse landes røverbander få fuld adgang til EU uden nogen form for kontrol. Ved valget bør man stemme på et parti, som vil opsige Schengelaftalen med det samme. Det vil Dansk Folkeparti.

Ingen kommentarer: