mandag den 30. maj 2011

Investeringsråd: Køb Mercedes aktier !

Skynd dig at investere i Mercedes aktier. De bliver guld værd i de næste par år.

G8-landene, som er de 8 rigeste lande på Jorden, har lige vedtaget, at sætte mere end 100 milliarder kroner af til landene i Nordafrika.
Og Vores alle sammen EU har også grebet til lommerne: 52 milliarder kroner oveni.

Disse ufatteligt mange penge skal naturligvis bruges fornuftigt. Og magthaverne formår vel bedst at afgøre, hvad der er det mest fornuftige.

Bare se på Gaza. Gennem de sidste 30 år har de modtaget store beløb. De fremviser livet i slum, som resultatet af donationerne. Hvad der sjældent vises, er at en række magthavere, har direkte besvær med at bruge deres andel af rovet. Så Gaza er ikke bare fattigdom, men også en rigdom, som man næppe ser i Europa.
http://www.youtube.com/watch?v=yM7_R8Oih-k&NR=1

Så når de 160 milliarder kroner når Nordafrika, så bliver der brug for Mercedes biler med aircondition. Men det hjælper ikke de brede masser, som stadig vil være analfabeter uden en jordisk chance for at komme til at leve et anstændigt liv. Fødselsoverskuddet i landene kvæler enhver økonomisk fremgang.

Men EU stopper ikke med de kontante midler. Man lover også, at der bliver lettere adgang til VISA til EU. Det er da godt, at sådanne tilbud ikke skal til folkeafstemninger i medlemslandene. Hvor mange inkompetente indvandrere kan vi forsørge ekstra ?

Morten Dreyer

Ingen kommentarer: