onsdag den 17. august 2011

SF + S tør ikke svare.

Helle Ib har ret i lederen den 17. Om de manglende svar fra Socialistisk Folkeparti og soc.



Men det eneste skræmmende, der må være for S-SF, er, at VOK´s kampagne tvinger de to partier til at være mere præcise, når de skal fortælle danskerne om konsekvenserne af rød politik.

De er blevet hunderædde for forslaget om en betalingsring – og det overskud på to milliarder kroner om året, som planlægges. I Stockholm havde man samme intention, men der gik der adskillige år hvor alle indtægter gik til opbygningen af anlægget. Først i år forventer man små 500 millioner i overskud – og i hvert af årene har bilisterne måtte betale milliarder i afgift.

Borgerne på Amager kan nu efter megen brok kører igennem København uden afgift efter planerne. Men det betyder jo, at alle de andre bilister skal betale mere. Bor du i Kastrup og arbejder i Valby er det helt gratis. Men hvis du bor i Valby og arbejder i Kastrup, så koster det kassen.

Når placeringen offentliggøres, vil det vise sig, at borgere bosat på en gades lige numre slipper for afgift, alt imens borgerne på den anden side af gaden skal betale en formue.

SF & S gør klogt i at holde planerne hemmeligt til efter valget. Det bliver grimt, når sandheden går op for borgerne.



Ingen kommentarer: