torsdag den 11. oktober 2012

Stemmer socialistisk, men vælger privatskoler

I København stemmer rigtig mange socialistisk. Det viser valg efter valg. Men selvom man gør det, så kan man bagefter godt fravælge konsekvenserne, nemlig den multikulturelle folkeskole.


Vi skal være så åbne overfor det fremmede, er mantraet, men når det kommer til lille Christian eller Christina, så kniber det.

Borgmester Anne Vang kan tale herfra og til dommedag om mediernes rolle, men forældre vil det bedste for deres børn, og de tænker ligeså meget med hjernen som med hjertet, når de fravælger en islamiseret folkeskole. Som Information meddeler: Hvert andet barn på Indre Nørrebro sendes i privatskole, andre områder er næsten lige så hårdt ramt.

Hvad ville du gøre, hvis to tredjedele af eleverne på den folkeskole, dit barn hører til, var tosprogede, og skolens karaktergennemsnit var væsentligt lavere end landsgennemsnittet? I Blågård Skoles distrikt på Indre Nørrebro i København har forældrene til 45 procent af børnene valgt at sende dem i privatskole. Det viser tal fra Københavns Kommune. Det er ikke Dansk Folkeparti propaganda, men facts fra kommunen.

Ved det seneste folketingsvalg fik SF og Enhedslisten mere end 40 pct. af stemmerne på Nørrebro. Partier, der normalt officielt støtter en stærk folkeskole.

»Privatskolen er ikke længere et ideologisk tilvalg. Privatskolernes fremgang handler om et fravalg af folkeskolen, og det er samfundsmæssigt dybt problematisk. Det kan godt være, man stemmer venstreorienteret, men når det kommer til ens børn, så vælger man med hjertet og ikke hjernen,« siger Niels Egelund.

Det er positivt, at forældrene træffer det valg, som de finder bedst for deres barn. Det koster lidt ekstra at gå i privatskole, men man er rede til at ofre det, for at sit barn slipper for det multikulturelle samfund, man ellers kæmper for ved at stemme rødt ved valgene.



Det er da et paradoks.


Ingen kommentarer: