tirsdag den 9. april 2013

Den radikale borgmester er rasende.


Radikal borgmester Anna Mee Allerslev er ophidset.

Ny-Dansk Ungdomsråd fjernes nu fra tilskud fra Satspuljen. Det er Dansk Folkeparti som har gennemtruffet, at bevillingen fjernes helt. Det sker med direkte henvisning til den anti-radikaliseringskonference, Rådet afholdt d. 11. september sidste år, og beslutningen vil med stor sandsynlighed vil føre til, at Rådet må nedlægges, udtaler den radikale borgmester Anna Mee Allerslev.

Det interessant, at en angivelig græsrodsbevægelse må lukke, hvis de mister statsstøtte. Så meget for deres selvstændighed.

Dansk Folkeparti valgte at sætte fokus på Rådets møde 11/9-2012, hvor de brugte en formue på at inviter prædikanten Ul-Qadri til deres konference sidste år.
Og så valgte de netop den dato for mødet, hvor fanatikere styrede maskiner ind i Twin Towers og Pentagon og forsøgte at ramme Det Hvide Hus.

En hardcore islamist, som har været med til at skabe de barbariske sharia love, som Pakistan har gennemført med dødsstraf for homoseksuelle, skulle forbedre integrationen i Danmark.

Anna Mee Allerslev (R) er så blank med hensyn til, hvad de unge islamister fra Minhaj-ul-Quran har gang i, at hun ikke engang fatter det, når hun ved selvsyn oplever deres næsegruse tilbedelse af deres pakistanske leder. 
Som borgmester i København støtter hun det.
Men på den anden side.
De radikale har vel også stor støtte fra homoseksuelle grupper i København.
Og denne støtte bruges så for at agitere for dødsstraf af selvsamme grupper

Ingen kommentarer: