onsdag den 2. juli 2014

Radikal med begge ben solidt plantet i den blå luft

Anna Mee Allerslev må være helt uden for rækkevidde.
I JyllandsPosten mandag slår hun fast, at den nye stormoske bygget for sunnimuslimske penge skal være for alle.
"En ægte stormoske i København, hvor der primært tales dansk, hvor brobygning og åbenhed er fundamentet, og hvor de demokratiske værdier er i fokus."
Det sker netop samme dag som ISIL i Irak udråber et Kalifat for hele Verden for netop sunnierne. En ny Verdensregering under ledelse af sunnierne. I pagt med koranens ord med sharialoven, hvor man stener utro kvinder, hænger homoseksuelle og skærer hænder af tyve.
Samtidig med at de slagter shiaerne i hobetal.
Gennem 1400 år har krigen imellem sunniere og shietter raset. Med ufattelige grusomheder fra begges side. I perioder har der mellem kampene været en væbnet neutralitet i enkelte landområder, når de begge fandt det opportunt. Så snart den ene part så en fordel i det, blev kampene genoptaget.
Ser vi på Mellemøsten i dag, så udspringer urolighederne i kampen imellem de to store grupper, som lejlighedsvis inddrager andre muslimske trosretninger i den totale krig.
De har som sagt kæmpet i 1400 år og stadig bølger krigen frem og tilbage.

Det er denne aktuelle blodrige krig, som den radikale borgmester tror kan stoppes med et par radikale venlige ord om demokrati.
Er hun fuldstændig uden for historisk viden?

Ingen kommentarer: